Двоє дорослих і немовля вижили в авіакатастрофі у Вісконсіні

Двоє дорослих і немовля вижили в авіакатастрофі у Вісконсіні

Укрінформ
Малий пасажирський літак врізався в транспортний засіб під час зльоту на місцевому аеродромі в штаті Вісконсін, причому за щасливим збігом обставин ніхто не загинув, включаючи немовля.

Про це повідомив у середу центральний американський телеканал ABC News.

"Це був малий одномоторний літак, який розбився під час зльоту. У ньому було троє людей – чоловік з дружиною у віці приблизно 30 років кожному, а також крихітне немовля з ними", - повідомив представник департаменту поліції міста Брукфілд Філл Хортер.

За його словами, з усіх, хто перебував у літаку, дитина не постраждала взагалі, але на всяк випадок була відправлена на медичне обстеження. Чоловік, який пілотував літак, зазнав найбільші поранення, його дружина – невеликі травми.

Літак за невідомих причин з'їхав зі злітної смуги та врізався в автомобіль з причепом, який був припаркований поруч.

На кадрах, знятих з місця події, видно пом'ятий автомобіль-фургон темного кольору та уламки поруч з ним, які важко ідентифікувати як літак.

Усі троє були у свідомості, коли рятувальні служби прибули на місце катастрофи. Повідомляється також, що дитина перебуває в спеціалізованій дитячій лікарні, на відміну від дорослих, яких доставили до місцевого шпиталю.

Всі троє були з іншого штату, уточнюється в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-