ЦРУ обіцяє розповісти все про

ЦРУ обіцяє розповісти все про "російських хакерів" у новій доповіді

Укрінформ
Глава ЦРУ Джон Бреннан в ефірі одного з американських телеканалів розповів про підготовку доповіді ЦРУ, присвяченому передбачуваного втручання Росії у президентські вибори в США. Презентацію доповіді у вівторок відклали, що викликало скептичну реакцію обраного президента Дональда Трампа.

Про це пише ВВС.

В інтерв'ю, що вийшло на телеканалі Пі-бі-ес під заголовком "Ті, хто сумнівається у втручанні Росії, повинні дочекатися доповіді" Бреннан розповів, що доповідь ЦРУ буде присвячений саме Росії та її активності в кіберпросторі під час останніх виборів президента США, на яких переміг Дональд Трамп.

Доповідь буде являти собою "всеосяжний і детальний розгляд того, що відбувалося під час президентської гонки, і який вплив на неї мала Росія".

"В ньому буде розглянуто, що робила Росія, як вона це робила і звідки ми це знаємо", - підкреслив він.

Обраний президент США Дональд Трамп в ніч на середу також прокоментував цю доповідь. У своєму офіційному "Твіттері" Трамп прокоментував перенесення його презентації Бараку Обамі.

"Доповідь "розвідки" про так звані "хакерські атаки Росії" відкладається до п'ятниці. Напевно, потрібно більше часу, щоб завести справу. Дуже дивно!" - написав Трамп.

Американські спецслужби звинувачують Росію в кібершпигунстві - зокрема у зломі серверів комітету партії Демократів - вже кілька місяців.

У жовтні спецслужби США офіційно звинуватили Росію в кібератаці на американські політичні структури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-