Стамбульський теракт: поліція затримала двох іноземців

Стамбульський теракт: поліція затримала двох іноземців

Укрінформ
Поліція Туреччини затримала двох іноземців у зв'язку із розслідуванням збройного нападу на нічний клуб у Стамбулі в новорічну ніч.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на турецький телеканал NTV.

"Турецька поліція затримала двох іноземних громадян в головному аеропорту Стамбула імені Ататюрка у зв'язку зі збройним нападом в результаті якого загинули 39 осіб в нічному клубі Стамбула на Новий рік", - йдеться у повідомленні.

Ніяких подробиць щодо громадянства затриманих не наводиться.

Раніше поліція Туреччини заарештувала 12 людей за підозрою в причетності до нападу на нічний клуб у Стамбулі в новорічну ніч. Пошук нападника триває. Турецькі ЗМІ з посиланням на свої джерела в поліції стверджують, що нападник міг бути з Узбекистану або Киргизії.

Відповідальність за стрілянину в нічному клубі взяло на себе екстремістське угрупування "Ісламська держава".

Як повідомлялося, в ніч на перше січня невідомий відкрив стрілянину в нічному клубі. В результаті 39 людей загинули і близько 70 отримали поранення. Більшість убитих у ході нападу - іноземці: 11 громадян Туреччини, семеро громадян Саудівської Аравії, троє громадян Іраку, троє громадян Лівану, по двоє громадян Йордану, Індії і Марокко, по одному громадянинові Німеччини, Сирії, Тунісу, Бельгії, Кувейту, Канади і Росії, а також одна людина з подвійним громадянством Тунісу і Франції, ще одне тіло досі не впізнане.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-