Трамп спілкуватиметься у Твіттері і після інавгурації

Трамп спілкуватиметься у Твіттері і після інавгурації

Укрінформ
Обраний президент США Дональд Трамп не припинить потік своїх постів на Твітері, які підживлювали його нетрадиційну кампанію, навіть після того, як формально набуде повноважень в Білому домі.

Про це заявив у неділю речник адміністрації Дональда Трампа в перехідній команді Шон Спайсер у інтерв'ю телеканалу ABC News.

"Знаєте, факт у тому, що, коли він пише твітери, він отримує результат", - пояснив Спайсер.

Він підтвердив, що новини та оголошення особисто від Трампа, включаючи в мережах Фейсбук і Інстаграм, продовжать з'являтися "абсолютно як і раніше" попри попередні обіцянки обраного президента припинити це.

Як повідомляв Укрінформ, Дональд Трамп, будучи вже обраним президентом, неодноразово викликав подив розміщеними ним твітер-повідомленнями не тільки у США, але й на міжнародному рівні. Зокрема, він заявив про необхідність нарощування ядерного потенціалу Америки, приписав собі економічні успіхи Обами, розсипався в компліментах Путіну та звинувачував центральні американські ЗМІ в дурості через їхню політику відносно Росії.

У листопаді, одразу після своєї перемоги на виборах, Трамп заявив, що переосмислив користування соціальних медіа та пообіцяв "бути дуже стриманим" у їх подальшому використанні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-