У Трампа вважають, що антиросійські санкції Обами спрямовані проти нової адміністрації

У Трампа вважають, що антиросійські санкції Обами спрямовані проти нової адміністрації

Укрінформ
Представники перехідної команди Дональда Трампа наголошують, що президент Обама створює штучні перепони для наступної адміністрації в тому, щоб відновити відносини з Путіним.

На цьому акцентує увагу в п'ятницю впливове американське видання Politico.

"Я скажу вам, що навіть ті, хто з розумінням ставиться до президента Обами з більшості питань, стверджують, що однією з причин того, що він зробив зараз було "обмежити рамками" президента Трампа", - наводить видання заяву радника обраного президента Келліан Конвей. Вона також припустила, що розширення обмежень проти Росії могло бути політизованим рішенням з боку Обами.

Конвей була лише одним із численних політиків, хто розкритикував пакет нових санкцій президента Обами, підкреслюється в публікації. Трамп і його команда досі не хочуть визнавати того, що підтвердили всі 17 федеральних розвідувальних агентств США, що за хвилею кібератак на Америку під час президентських виборів стоїть саме Росія.

Серед інших помітних критиків політики Обами щодо Росії видання називає колишнього мера Нью-Йорка Руді Джуліані. Він, зокрема, заявив у п'ятницю, що рішення нинішнього президента США ввести санкції наприкінці другого президентського терміну було "екстраординарним". При цьому Джуліані додав, що він "ніколи не бачив президента, який намагався б створити більше проблем для майбутнього президента".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-