Міністр оборони Молдови відмовився йти на інавгурацію Додона

Міністр оборони Молдови відмовився йти на інавгурацію Додона

Укрінформ
Міністр оборони Молдови Анатол Шалару відмовився брати участь у церемонії інавгурації нового президента Молдови Ігоря Додона.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Я отримав запрошення брати участь у церемонії інавгурації нового президента Республіки Молдова Ігоря Додона. Із задоволенням хочу повідомити, що я не братиму участь у цій урочистості. Ігор Додон - не мій президент. З повагою ставлюся до інституту президентства і поважаю закони, які регулюють взаємини президента з міністром оборони. Проте, Ігор Додон виграв вибори шляхом обману і маніпуляцій, отже, він не мій президент, а представляє інтереси Російської Федерації", - написав Шалару.

Раніше обраний президент Молдови Ігор Додон заявив, що одним з перших його рішень на посаді голови держави буде звільнення міністра оборони Анатола Шалару, оскільки той просуває ідею об'єднання Молдови з Румунією.

Як повідомляв Укрінформ, церемонія інавгурації нового президента Молдови Ігоря Додона відбудеться в п'ятницю, 23 грудня, під час спільного урочистого засідання парламенту і Конституційного суду. Інавгурація пройде в Палаці республіки в Кишиневі.

Фото: bloknot-moldova.md

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-