Пентагон: Нафтовий бізнес ІДІЛ зазнав серйозних втрат у Сирії

Пентагон: Нафтовий бізнес ІДІЛ зазнав серйозних втрат у Сирії

Укрінформ
Війська міжнародної коаліції на чолі зі США провели ряд операцій впродовж минулої доби, внаслідок яких нанесли серйозної шкоди незаконному нафтовому бізнесу терористичного угруповання "Ісламська держава" на території Сирії.

Про це йдеться у щоденному зведенні бойових дій, оприлюдненому Пентагоном у середу, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Поблизу міста Абу-Камаль двома ударами знищено дві нафтові свердловини та нафтоперекачувальну станцію", - поінформували в оборонному відомстві США.

Крім того, повідомляється про знищення "чотирьох свердловин та двох автоцистерн, що перевозили нафтопродукти" в районі населеного пункту Дейр-ез-Зор.

Також впродовж минулої доби Коаліція вдарила по бойових позиціях та місцях скупчення бойовиків ІДІЛ поблизу міста Ракка, Айн Іса, Манбідж та Пальміра.

В Іраку війська Міжнародної коаліції провели п'ять авіаударів із застосуванням штурмової, винищувальної та бомбардувальної авіації, а також БПЛА. При цьому бойовики зазнали поразки в районах населених пунктів Бейджи, Мосул і Рамаді.

"Більшу частину зусиль коаліція доклала на підтримку сухопутної визвольної операції навколо Мосула", - зазначили в міністерстві оборони США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-