Пентагон відповів Росії з приводу ракетних стрільб поблизу Криму

Пентагон відповів Росії з приводу ракетних стрільб поблизу Криму

Укрінформ
Міністерство оборони США вважає необгрунтованими претензії до України, яка провела прозорі ракетні навчання поблизу Криму з бойовими пусками.

Таку позицію висловила офіційний представник Пентагону Мішель Балданза у відповідь на інформаційний запит російського агентства "Інтерфакс".

"Ми бачили повідомлення про ракетні навчання України. Крім того, ми знаємо про претензії Росії у зв'язку з цими прозорими навчаннями", - заявила представник оборонного відомства США.

Вона також підкреслила, що "постійні помилкові та такі, що вводять в оману, заяви Росії про Україну продовжують відволікати міжнародне співтовариство від реальної проблеми - російської агресії".

Балданза при цьому нагадала, що Крим є частиною України і зазначила, що США засуджують і закликають "до негайного припинення російської окупації Криму".

Як повідомляв Укрінформ, у четвер відбулися навчальні стрільби Повітряних сил ЗСУ. Всього було запущено 16 ракет, які успішно вразили всі цілі. Навчання тривали в районі півострова Крим, який де-юре є територією України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-