У справі про неякісні продукти в Кишиневі заарештовано 17 чиновників і бізнесменів

У справі про неякісні продукти в Кишиневі заарештовано 17 чиновників і бізнесменів

Укрінформ
Суд сектора Буюкань молдавської столиці видав мандат на арешт 17 чиновників і бізнесменів терміном на 30 діб, ще троє обвинувачених перебуватимуть під домашнім арештом.

Усі вони звинувачуються в постачанні продуктів харчування з простроченим терміном придатності кишинівські школи і дитячі сади, передає власний кореспондент Укрінформу в РМ.

Серед заарештованих – начальники та заступники начальників управлінь освіти Кишинева і керівник управління продовольчого постачання Міністерства оборони Молдови.

«На жаль, нам не вдалося встановити всіх причетних до цієї злочинної схеми, слідство триває. Всі заарештовані звинувачуються в причетності до поставок в дитячі установи столиці продуктів харчування сумнівної якості», - повідомив прокурор Іон Мунтян.

У зв'язку зі справою про постачання прострочених продуктів, парламент Молдови наступного тижня заслухає прем'єр-міністра Павла Філіпа, міністра освіти Корину Фусу, міністра охорони здоров'я Руксанду Главан та керівника Національного агентства продовольчої безпеки Георге Габера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-