У Мінську протестували проти творчого вечора пропагандиста Кремля Соловйова

У Мінську протестували проти творчого вечора пропагандиста Кремля Соловйова

Укрінформ
У Мінську біля Палацу Республіки, де проходив творчий вечір одного з головних пропагандистів на російському ТБ Володимира Соловйова, опозиція провела акцію протесту.

Про це передає Telegraf.by з посиланням на БелаПАН.

"Близько десятка активістів опозиції зібралося на сходах Палацу Республіки з біло-червоно-білими прапорами, плакатами "Беларусь мае быць беларускай" і ілюстраціями наслідків російської військової присутності в Україні, Сирії і Грузії", - йдеться в повідомленні.

Протестуючі скандували "Россия - это война!", "Чемодан, вокзал Россия!", "Путину - нет, Кремлю - нет, Лубянке - нет!", "Нет российской пропаганде!" і поширювали серед гостей творчого вечора диски з фільмом про Соловйова.

"Там, де Путін каже, що Росія не має меж, - це війна. Це означає, що Росія приходить зі своїми військовими базами, "ввічливими" "зеленими чоловічками", нав'язує своє панування", - заявив лідер "Молодого фронту" Дмитро Дашкевич, назвавши Соловйова "ідеологом російської війни".

Проте незабаром співробітники міліції у штатському витіснили присутніх зі сходинок на площу. Будь-які спроби опозиціонерів піднятися назад припинялися. Акція тривала годину і завершилася без затримань.

Фото: Радіо Свобода

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-