Де Ніро приборкав бажання

Де Ніро приборкав бажання "вмазати" Трампу

Укрінформ
Відомий американський актор, режисер і продюсер Роберт Де Ніро змінив різкий тон по відношенню до Дональда Трампа на більш дипломатичний, висловивши сподівання, що обраний президент "принесе користь" Америці.

Про це актор заявив напередодні, після церемонії вручення Президентської медалі Свободи, повідомляє впливове американське видання The Hill.

"Я хотів би лише сказати, ми всі сподіваємося, чекаємо і сподіваємося, що він поведе країну таким чином, що це буде корисним для нас усіх, а також принесе користь нашим сусідам по всьому світу",- відповів актор на прохання висловити меседж, який він хотів би донести до Трампа.

"Це все,- підсумував Де Ніро, - Ми чекаємо і сподіваємося, і ми подивимось".

Раніше відомий актор був дуже різким по відношенню до кандидата в президенти від республіканців Дональда Трампа. Він навіть поширив відеозвернення, у якому назвав мільярдера "відверто нерозумним", "свинею", "ідіотом". Актор також заявив, що хотів би "вмазати Трампу по обличчю".

Відео вийшло в жовтні, після оприлюднення скандальної плівки про висловлювання сексистського характеру з боку Трампа про жінок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-