Аварія шкільного автобуса в США: водія звинуватили в смерті п'ятьох дітей

Аварія шкільного автобуса в США: водія звинуватили в смерті п'ятьох дітей

Укрінформ
Слідство висунуло звинувачення за п'ятьма пунктами 24-річному водію автобуса Джонтоні Уокеру, у тому числі у вбивстві на автотранспорті під час керування ним шкільного автобусу.

Про це повідомляє телеканал CNN.

"Він був звинувачений за п'ятьма пунктами вбивства на автотранспорті, у безрозсудній загрозі та безвідповідальному водінні", - йдеться в повідомленні.

У разі переходу справи до суду присяжних округу Гамільтон, Уокеру може бути висунуто ще більше звинувачень.

З п'ятьох дітей, які загинули в понеділок під час аварії автобусу, троє були четверокласниками початкової школи Woodmore, одна дитина ходила в перший клас, одна – до дитячого садку. Шестеро учнів зазнали серйозних травм, зараз вони перебувають у відділенні інтенсивної терапії, ще шестеро проходять стаціонарне лікування у звичайних палатах.

У телесюжеті також наводяться слова маленького хлопчика, який перебував у автобусі: "Він (водій – ред.) не звертав уваги, він їхав дуже швидко".

Зараз Джонтоні Уокер перебуває у в'язниці, повідомили в поліції.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок у американському штаті Теннессі шкільний автобус на високій швидкості врізався в дерево. На відеокадрах було видно, як транспортний засіб розломило навпіл від удару. Спочатку повідомлялося про шістьох загиблих, а також 23 дітей, доставлених до лікарні. У автобусі перебувало 35 школярів віком від дитячого садка до п'ятого класу.

За три дні до цього в штаті Теннессі сталася ще одна аварія зі шкільним автобусом. Тоді поранення отримали 23 учні, проте жодна з травм не була небезпечною для життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-