МЗС Британії закликав союзників Асада припинити бомбардування Алеппо

МЗС Британії закликав союзників Асада припинити бомбардування Алеппо

Укрінформ
Міністр закордонних справ Великої Британії Борис Джонсон закликав режим Асада та його союзників припинити бомбардування сирійського міста Алеппо.

Про це він написав у Twitter.

"Огидні повідомлення про авіаудари, що вражають цивільне населення та госпіталі на сході Алеппо. Режим та ті, хто його підтримують мають припинити натиск та повернутися до дипломатії", - написав глава британського МЗС.

Як повідомлялося, за інформацією AFP, у п'ятницю тривали інтенсивні авіаудари й артилерійські обстріли східної частини Алеппо. Протягом цього тижня в місті спостерігаються найінтенсивніші обстріли за останні два роки. Починаючи з вівторка, 15 листопада, кількість жертв обстрілів становила щонайменше 65 цивільних осіб. Лише за 17 листопада авіаудари й артилерійські обстріли, завдані по східних районах Алеппо, які контролюються повстанцями, призвели до загибелі 25 мирних жителів. 16 листопада агентство AFP із посиланням на правозахисну організацію «Сирійська обсерваторія з прав людини" повідомляло, що сирійські та російські військові літаки протягом ночі бомбили захоплені повстанцями регіони в сирійських провінціях Алеппо та Ідліб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-