Трамп заплатить 25 млн дол за припинення справи про шахрайство

Трамп заплатить 25 млн дол за припинення справи про шахрайство

Укрінформ
Обраний президент США Дональд Трамп погодився заплатити 25 млн доларів, щоб залагодити судові спори, пов'язані з шахрайством в т. зв. "Університеті Трампа".

Як передає ВВС, про це повідомив генеральний прокурор Нью-Йорка.

Троє колишніх студентів цього навчального закладу в Каліфорнії і Нью-Йорку подали позови проти Трампа, звинувативши його в шахрайстві. За їх словами, вони заплатили за 35 тисяч доларів за курси лекцій про "секрети у сфері нерухомості" від "висококласних викладачів".

Суд в одній зі справ мав початися 28 листопада в Сан-Дієго, попри старання адвокатів Трампа зам'яти справи до процесу.

Сам Трамп, який обіцяв побудувати стіну на кордоні з Мексикою, заявив, що суд у Каліфорнії не буде чесним, оскільки суддя має мексиканське коріння.

"Жертви Університету Трампа чекали сьогоднішнього результату роки, і я радий, що їхні терпіння та наполегливість будуть винагороджені цією угодою про виплату 25 млн доларів", - заявив генеральний прокурор Нью-Йорка Ерік Шнайдерман.

Раніше Шнайдерман назвав роботу Університету Трампа "шахрайством від початку до кінця", додавши, що навчальний заклад розкидається порожніми обіцянками, щоб заробити на зневірених людях.

У свою чергу Трамп до цього заявляв, що виграє справу і не має наміру йти на угоду з позивачами. Як розповіло джерело BBC, укладаючи угоду, Трамп не визнав провину.

Фото: WSJ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-