Додон домагатиметься відновлення мовлення росТБ у Молдові

Додон домагатиметься відновлення мовлення росТБ у Молдові

Укрінформ
Переможець президентських виборів у Молдові, лідер Партії соціалістів Ігор Додон має намір домагатися відновлення ретрансляції на території Молдови російських телеканалів, включаючи телеканал «Россия24».

Про це він заявив в інтерв'ю російським ЗМІ.

«Я категорично проти політики санкцій. Вважаю, що Молдова жодним чином не повинна підтримувати ніяких санкцій ні проти Росії, ні проти інших держав. Я виступав категорично проти закриття каналу «Россия24» у Молдові. Неодноразово виступав і в парламенті, і публічно з офіційним закликом дати можливість усім медійним структурам, російським і західним, вести мовлення на території Молдови. Тому, звичайно, ми змінимо політику держави щодо цього. Усі, хто хочуть, можуть приїхати», - заявив Додон.

Як повідомляв Укрінформ, у травні 2015 року Координаційна рада з телебачення і радіо заборонила ретрансляцію на території Молдови ряду російських телеканалів, серед яких і «Россия24». Окрім цього, на території країни заборонена ретрансляція російських суспільно-політичних програм і ток-шоу. Причиною заборони стало однобоке і тенденційне висвітлення подій в Україні і Молдові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-