Російські хакери призупинили атаки на США - розвідка

Російські хакери призупинили атаки на США - розвідка

Укрінформ
Росія припинила кібернапади, пов’язані з втручанням у вибори у США, після того як адміністрація у Вашингтоні публічно звинуватила Москву в цьому втручанні.

Про це заявив директор національної розвідки США Джеймз Клаппер на слуханні в комітеті Палати представників у справах розвідки, повідомляє "Радіо Свобода".

За словами Клаппера, офіційні заяви про причетність Москви і потім попередження про акції відплати, здається, припинили передвиборну підривну діяльність.

Проте, на його думку, Росія, найімовірніше, продовжить кібернетичну й інформаційну війну проти США після недавніх виборів.

Як повідомлялося, 7 жовтня США публічно звинуватили Росію в організації низки кібератак на американські політичні організації, а також колишніх і нинішніх чиновників. В офісі директора національної розвідки США та Міністерстві національної безпеки висловили впевненість, що російська влада керувала розсекреченням електронних переписок, зокрема і Національного комітету Демократичної партії. У Москві ці звинувачення відкидають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-