Посли країн «Великої сімки» побачили прогрес в українських реформах - Парубій

Посли країн «Великої сімки» побачили прогрес в українських реформах - Парубій

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що більшість послів країн «Великої сімки», з якими спікер мав сьогодні зустріч, відзначають прогрес у проведенні реформ в Україні.

Про це він зазнчив в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні мав зустріч із послами «Великої сімки». Вони можуть і мають право говорити авторитетно. Майже всі вони відзначили величезний прогрес в Україні, який стосується реформування в різних сферах», - сказав Парубій.

За його словами, іноземні дипломати побачили прогрес саме у питаннях антикорупційної реформи й електронного декларування, судової, енергетичної реформ та у проведенні децентралізації.

Разом з тим, Голова ВР також наголосив, що парламент наразі працює достатньо ефективно, а законопроекти щодо підтримки армії, забезпечення нацбезпеки, євроінтеграції голосуються більшістю народних депутатів незалежно від того, входять вони до коаліції чи опозиції.

«Верховна Рада України, особливо цієї осені, працює надзвичайно ефективно. По 30-40 законопроектів в тиждень приймає ВР і поміж них величезна кількість євроінтеграційних», - підкреслив Парубій.

Як раніше повідомляло агентство, Парубій закликав послів ЄС підтримати безвіз та Асоціацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-