«Відкрита Росія» обрала до керівної Ради 11 осіб

«Відкрита Росія» обрала до керівної Ради 11 осіб

Фото
Укрінформ
Виступаючи на установчій конференції «Відкритої Росії» в Гельсінкі Михайло Ходорковський заявив, що наступна конференція цього громадського руху, який зросте чисельно, пройде влітку 2017 року.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Тепер ми можемо запропонувати людям, що поділяють наші цілі, приєднатися до нас. Сподіваюся, ця робота пройде успішно, і ми зможемо зібратися на конференцію, де учасники будуть представляти тисячі наших прихильників. Адже насправді людей представляють наших погляди безліч», - сказав Ходорковський.

Він зазначив, що мета нового руху – не тільки забезпечити спокійний перехід від авторитаризму, але й не дати авторитаризму ще один шанс. І для цього потрібна широка підтримка суспільства.

За словами Ходорковського, згідно із спеціально проведеним репрезентативним опитуванням, з'ясувалося, що у Росії є безліч людей, які є потенційними прихильниками «Відкритої Росії». «Сьогодні, як очевидно, десятки мільйонів людей, які поділяють наші погляди і ці люди позбавлені (у Росії - ред.) політичного представництва», - заявив Ходорковський.

Таємним голосуванням учасники конференції вибрали 11 членів Ради руху. До неї ввійшли: Михайло Ходорковський, Володимир Кара-Мурза-мол., Антон Дрель, Андрій Пивоваров, Марія Баронова, Сергій Кузін, Ольга Жакова, Єгор Савін, Андрій Бистров, Дмитро Семенов і Марина Бєлова.

Нагадуємо, що у суботу в Гельсінкі було заснований громадсько-мережевий рух «Відкрита Росія».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-