У Гельсінкі відкривається засновницька конференція «Відкритої Росії»

У Гельсінкі відкривається засновницька конференція «Відкритої Росії»

Укрінформ
Команда «Відкритої Росії», що склалася у ході програми «Відкриті вибори-2016», вирішила розширити свій склад, формалізувати структуру й визначити подальші кроки у сучасній суспільно-політичній ситуації в РФ.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Засновницька конференція «Відкритої Росії» стартує сьогодні у діловому центрі Гельсінкі - Пасила. Спочатку представники «Відкритої Росії» з різних регіонів країни зустрінуться, поспілкуються одне з одним. А в 20.00 розпочнеться засновницька конференція.

У ній візьмуть участь представники Республіки Карелія, Мурманської області, Республіки Комі, Псковської області, Самарської, Саратовської, Волгоградської, Тверської, Ярославської, Іркутської областей, Республіки Алтай та інших регіонів.

Головне завдання конференції - затвердження документів, за якими надалі працюватиме організація. Усе це планується зробити в перший день: доповіді робочих груп за напрямками діяльності «Відкритої Росії»; а також вибори органів управління створюваної організації, обговорення Статуту, програми й маніфесту «Відкритої Росії», розроблених у ході підготовки до конференції, затвердження програми дій.

На другий день заплановано брифінг для преси за участю Михайла Ходорковського, Владимира Кара-Мурзи-молодшого, Тимура Валеєва, Євгенія Чичваркіна.

Як повідомлялося, 14-15 жовтня у Вільнюсі проходив вже другий цього року Форум вільної Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-