У Болгарії

У Болгарії "день роздумів" перед другим туром президентських виборів

Укрінформ
Суботу, 12 листопада, в Болгарії оголошено "днем роздумів" перед другим, вирішальним туром президентських виборів, який відбудеться у неділю, 13 листопада.

Про це передає власний кореспондент Укрінформу.

«Для участі в голосуванні в другому турі президентських виборів, який відбудеться у неділю, 13 листопада, у виборчі списки включені близько семи мільйонів громадян з правом голосу», - повідомили в Центрвиборчкомі Болгарії.

Підкреслюється також, що в день перед голосуванням, згідно із законодавством, суворо заборонена передвиборча агітація.

Як повідомлялося, в неділю, 13 листопада, в Болгарії пройде другий тур президентських виборів. За результатами першого туру, генерал-майор у відставці, колишній головнокомандувач ВПС Болгарії Румен Радев майже на 4% випереджає голови парламенту Цецку Цачеву.

Генерал-майор у відставці Румен Радев був висунутий на посаду президента країни Болгарською соціалістичною партією і рухом Альтернатива за болгарське відродження. Пізніше «Альтернатива» відкликала свій голос.

Голова парламенту Болгарії, висуванець правлячої партії ГЕРБ (Громадяни за європейський розвиток Болгарії) Цецка Цачева отримала юридичну освіту на заочному відділенні юридичного факультету Софійського державного університету. Двічі обиралася головою парламенту (Народних зборів) Болгарії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-