Джон Маккейн знову пройшов до Сенату

Джон Маккейн знову пройшов до Сенату

Укрінформ
Відомий своєю підтримкою України та гострою критикою російської агресії сенатор-республіканець Джон Маккейн дістав перемогу на виборах за крісло сенатора в Конгресі США від рідного штату Аризона.

Про це повідомило в ніч на середу американське видання The Washington Times.

"Сенатор Джон Маккейн додав до своєї політичної спадщини, вигравши у вівторок ввечері шостий термін у штаті Арізона", - йдеться в публікації.

80-річний активний політик, ветеран війни у В'єтнамі Джон Маккейн обійшов на виборах у домашньому штаті конгресвумен від демократів Енн Кіркпатрік. Раніше сенатор озвучував свою позицію відносно номінанта від Республіканської партії Дональда Трампа.

Як повідомляв Укрінформ, Маккейн у своїй кампанії спочатку виступав на підтримку Трампа навіть попри те, що отримав від нього на свою адресу кілька образ. Зокрема, мільярдер поставив під сумнів право сенатора називатися справжнім ветераном війни у В'єтнамі, оскільки той певний час провів у полоні.

Однак пізніше, коли в мережі з'явилися плівки із сексуальними хвастощами Трампа та непристойними висловлюваннями про жінок, Маккейн заявив, що відкликає свою підтримку мільярдера та зосередився на своїй кампанії в штаті Аризона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-