Суд Штату Невада відхилив судовий позов Трампа щодо ранніх голосувань

Суд Штату Невада відхилив судовий позов Трампа щодо ранніх голосувань

Укрінформ
Кампанія Дональда Трампа ініціювала судовий позов у вівторок, звинувативши демократів у причетності до фальсифікації процедури голосування на ранніх виборах 4 листопада у Лас-Вегасі, штат Невада.

Втім суд відхилив цей позов, повідомила газета The Washington Post.

"У вівторок суддя державного суду швидко і дещо роздратовано відхилив позов кампанії Трампа - заблокувати частину бюлетенів з раннього голосування без жодної видимої причини", - зауважує видання.

Юристи мільярдера стверджували, що в окрузі Кларк (передмістя Лас-Вегаса), де проживає велика латиноамериканська громада, яка підтримує демократів, місця для дострокового голосування були відкриті більше на дві години, ніж встановлено. У позові кампанії Трампа також наголошувалось, що дії організаторів голосувань "дуже ймовірно, були узгоджені з демократичними активістами".

У республіканського кандидата пропонували вилучити бюлетені, щоб використати їх як доказ "у разі виникнення післявиборчих проблем".

Представники місцевої влади відповіли, що ці бюлетені в будь-якому разі мали проголосувати, оскільки таким є закон - громадяни мають право голосу. Влада округу надала також інші свідчення, що діяла на законних підставах.

"Суддя не побачив жодної причини надати кампанії Трампа судової постанови для накладення арешту на бюлетені, які були прийняті на законних підставах", - наголошується в публікації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-