Індія відкликала з Пакистану трьох дипломатів

Індія відкликала з Пакистану трьох дипломатів

Укрінформ
Троє з восьми високопоставлених дипломатів Індії в Ісламабаді були відкликані з Пакистану після обвинувачення в шпигунстві з боку пакистанської влади.

Про це повідомляє Hindustan Times.

«Індія у вівторок відкликала трьох з восьми високопосадовців комісії в Ісламабаді, ідентифікатори яких були оприлюднені в Міністерстві закордонних справ Пакистану в ході серії дипломатичних висилок у відповідь», - зазначається в повідомленні.

Йдеться про дипломатів Анурага Сінгхе, Віджая Кумаре Верма і Мадхавана Нанда Кумаре. Їх і ще п'ятеро співробітників індійської дипломатичної місії минулого тижня було обвинувачено в шпигунстві Міністерством закордонних справ Пакистану.

За інформацією видання, дипломати, чия безпека була скомпрометована, прямують до Індії, вилетівши з міжнародного аеропорту імені Беназір Бхутто з пересадкою в Дубаї.

Як повідомлялося, в жовтні Індія заявила, що вишле з країни пакистанського дипломата, підозрюваного в шпигунстві, після чого у відповідь МЗС Пакистану оголосило персоною нон-грата індійського дипломата Сурджета Сінгха і дало йому 48 годин, щоб залишити країну. 

Фото: Hindustan Times

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-