У Румунії зіткнулися 27 авто: четверо загиблих, десятки поранених

У Румунії зіткнулися 27 авто: четверо загиблих, десятки поранених

Укрінформ
Велика дорожньо-транспортна пригода сталася на «Сонячній автомагістралі» в Румунії: на 67-му кілометрі від міста Констанца зіткнулися 27 автомобілів.

У результаті «ланцюгової аварії» 4 людини загинуло, близько 60 доставлено в лікарні з травмами, повідомляє власний кореспондент Укрінформу. (youtube.com/watch?v=BojUymAbd5s

«За попередніми даними, в результаті аварії 4 людини загинуло, близько 60 отримали травми різного ступеня тяжкості. Остаточні дані будуть оприлюднені після завершення операції з порятунку постраждалих. Проведення рятувальних робіт ускладнюється поганою видимістю через туман», - повідомив прес-секретар Інспекторату з надзвичайних ситуацій повіту Келераш Овідіу Тетенару.

За словами керівника Департаменту надзвичайних ситуацій МВС Румунії Раеда Арафата, на місці ДТП працюють близько ста рятувальників, задіяно близько двох десятків карет "швидкої допомоги".

За попередніми даними, аварія сталася через недотримання швидкісного режиму і несприятливі погодні умови - видимість обмежена через туман, а траса слизька, не оброблена реагентами.

Розпочато розслідування. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-