Катастрофа MH370:  в Австралії спростували версію про навмисні дії пілотів

Катастрофа MH370: в Австралії спростували версію про навмисні дії пілотів

Укрінформ
Висновок співробітників Австралійського бюро безпеки на транспорті (ATSB) спростовує гіпотезу, згідно з якою катастрофа сталася в результаті навмисних дій пілотів. 

Про це йдеться у проміжній доповіді ATSB, розміщеній на офіційній інтернет-сторінці Бюро 

«Доповідь містить важливу інформацію про те, що, на наш погляд, відбулося в останні хвилини польоту MH370», - прокоментував опубліковану доповідь про хід розслідування авіакатастрофи міністр інфраструктурного розвитку та транспорту Австралії Даррен Честер.

Згідно з висновками співробітників ATSB, малайзійський Boeing (рейс MH370), що зник у березні 2014 року в Індійському океані, найімовірніше, зробив не плавну посадку, а стрімко впав у воду.

На підставі лабораторного вивчення уламка закрилка літака, знайденого біля узбережжя Танзанії, фахівці встановили, що літак «не готувався до посадки». Цей висновок спростовує гіпотезу, згідно з якою катастрофа сталася в результаті навмисних дій пілотів, та підсилює версію падіння літака в океан з великої висоти після того, як у нього закінчилося пальне.

Пошуки зниклого авіалайнера в Індійському океані, на захід від узбережжя Австралії, тривають. До сьогодні обстежено вже понад 110 тисяч кв. км із визначеної зони пошуків загальною площею 120 тисяч кв. км. За прогнозами ATSB, пошукові роботи в цій зоні завершаться на початку наступного року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-