Трамп випереджає Клінтон за результатами соцопитувань

Трамп випереджає Клінтон за результатами соцопитувань

Укрінформ
Після останньої заяви директора ФБР про поновленні розслідування справи електронних листів Клінтон, кандидат від демократів суттєво втратила в рейтингах, і вперше за останні місяці поступилася республіканцю за результатами соцопитувань.

Про це йдеться в підсумках дослідження, проведеного спільно ABC News та The Washington Post, передає власний кореспондент Укрінформу у США.

"За останніми результатами, 46% потенційних виборців підтримують Трампа, 45% - Клінтон", - йдеться в повідомленні.

Інші кандидати, лібертаріанець Гері Джонсон має рекордно низькі 3%, представниця "Партії зелених" Джилл Стейн – 2%.

Крім того, Трамп випереджає Клінтон на вісім процентних пунктів за чисельністю виборців, які підтримують кандидата "з великим ентузіазмом" та прийдуть голосувати на вибори. Водночас, у порівнянні з минулими виборами цей показник (Клінтон – 45% і Трамп – 53%) вважається низьким для обох кандидатів.

При цьому зауважується, що основною причиною падіння рейтингів Клінтон могла стати заява ФБР про поновлення розгляду справи щодо її електронного листування на посту держсекретаря.

Видання зауважує, що в будь-якому разі нинішні результати не означають, що перемогу отримає той, у кого на останньому етапі більша перевага в рейтингах.

"Наприклад, Мітт Ромні переважав на один відсоток Барака Обаму в порівнянних з даними опитувань у 2012 році, і Джон Керрі також мав більше на один відсоток проти Джорджа Буша за тиждень до голосувань у 2004 році", - нагадує видання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-