У Москві знайшли вантажний вагон із 200 ящиками боєприпасів - ЗМІ

У Москві знайшли вантажний вагон із 200 ящиками боєприпасів - ЗМІ

Укрінформ
Більш як 200 ящиків з артилерійськими боєприпасами виявили співробітники російських спецслужб у вантажному вагоні, що знаходився невідомо скільки часу в одному із залізничних тупиків на сході Москви.

Про це повідомило "Інтерфаксу" джерело в правоохоронних органах.

"У вагоні виявлено більш як 200 ящиків з пострілами залпового вогню і мінами. Зараз з'ясовується походження цих боєприпасів", - сказав співрозмовник агентства.

Вагон з вибухівкою було виявлено в ході оперативно-пошукових заходів співробітниками спецслужб на сортувальній гірці.

"Він ніким не охоронявся. Зараз встановлюється, коли саме його туди відбуксирували", - сказало джерело.

Раніше в прес-службі Московської залізниці повідомили, що співробітники правоохоронних органів перевіряють вантажний вагон, в якому було виявлено ймовірно боєприпаси.

"Правоохоронні органи проводять перевірку вантажного вагону на наявність підозрілих предметів у вантажному парку станції Перово-1. Колія, де стоїть вагон, розташована далеко від головних колій. Ситуація не створює загрози безпеки руху потягів", - сказав співробітник прес-служби.

За його словами, пасажирські станції і платформи Курського і Горьківського напрямів працюють у штатному режимі, "приміські і пасажирські потяги виконують усі рейси за розкладом".

Між тим, на місце подій прибув вантажний автомобіль, з якого вийшли близько десяти співробітників військової поліції. Водночас з оточеної території поїхала машина пожежних.

Територія як і раніше закрита для проходу пішоходів і проїзду автомобілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-