Літак Трампа невдало приземлився в Нью-Йорку

Літак Трампа невдало приземлився в Нью-Йорку

Відео
Укрінформ
Літак Дональда Трампа з кандидатом у віце-президенти Майклом Пенсом, його командою та журналістами на борту викотився в аеропорту Нью-Йорка за злітно-посадкову смугу під час приземлення.

Інцидент стався ввечері четверга, повідомляє телеканал CNN.

"Літак з республіканським кандидатом у віце-президенти США Майком Пенсом викотився за межі злітно-посадкової смуги в аеропорту LaGuardia (Нью-Йорк) у четвер ввечері під час посадки. Жодних повідомлень про травмування не було", - зазначається в повідомленні.

Інцидент стався у дощову погоду в умовах нічної видимості. Рятувальні команди терміново прибули на місце події.

Речниця кампанії Трампа Стефані Грішем сказала, що мільярдер зателефонував Майклу Пенсу незабаром після інциденту. Вона також зауважила, що Трамп був "дуже радий, що всі на борту літака перебували в безпеці".

Повідомляється також про кілька "помітних пошкоджень" злітно-посадкової смуги. Водночас, представник кампанії заявив журналістам, що сам літак не зазнав жодних структурних пошкоджень.

Колишній головний інспектор міністерства транспорту США Мері Шіаво пояснила, що внаслідок погодних умов, літак, імовірно, втратив зчеплення зі злітно-посадковою смугою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-