День народження Клінтон: вітання

День народження Клінтон: вітання "від серця" і з сарказмами

Укрінформ
Кандидат у президенти США від демократів, екс-держсекретар Гілларі Клінтон у середу, за два тижні до вирішального дня голосувань, святкує свій 69-й день народження.

Соціальні мережі і ЗМІ просто переповнені привітаннями Клінтон, у тому числі "від серця" і з сарказмами - від прихильників і від політичних опонентів, повідомляє Укрінформ.

Так, Гілларі привітала співачка Кеті Перрі, яка також у середу святкує свою 32-у річницю. "З днем народження мене і Гілларі Клінтон", - написала Пері на своєму фото з виборчим бюлетенем у руках, виставленому в мережі Іnstagram.

Британська суперстар Адель також заявила про свою підтримку демократці: "Я англійка, але те, що відбувається в Америці, стосується і мене. Не голосуйте за нього".

Гілларі навіть вирішила зробити паузу у своїй передвиборчій програмі та відвідати концерт Адель у Маямі, що відбувся в ніч на середу.

Кандидатку від демократів привітали американські ЗМІ – не тільки центральні, але й безліч місцевих. Так, напередодні іспаномовний телеканал у штаті Маямі взяв у неї інтерв'ю, під час якого навіть змусив кандидатку станцювати танець Salsa до дня народження.

"Сюрприз" для Гілларі зробили й опоненти. Республіканський Спеціальний комітет політичних дій (Republican super PAC) розіслав десятки тисяч привітальних карток у різних округах штату Кентуккі. На титульній частині листівок міститься напис: "Давайте зробимо їй подарунок на 8 листопада (день виборів у США – ред.)", але у середині інформація різниться. За однією версією, там зображений кандидат у Палату представників від республіканців Джим Таунсенд – такий собі натяк, що його виборча кампанія в Конгрес ближча до демократів. За іншою версією, листівка містить маленький динамік із голосовим записом щодо інших кандидатів до Палати.

Тим часом, за повідомленнями ЗМІ, WikiLeaks у день народження Гілларі планує зробити їй "подарунок" у вигляді нових публікацій. Так, самопроголошений "інтернет-борець за свободу" Кім Dotcom пообіцяв, що WikiLeaks розмістить чергову порцію електронних листів демократичного номінанта. Очікується, що в цих публікаціях "викриватиметься" кардинально нова інформація щодо ставлення демократів до війни, нафту, системи Google і масового спостереження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-