Бундесвер набиратиме добровольців через YouTube

Бундесвер набиратиме добровольців через YouTube

Укрінформ
Збройні сили Німеччини (Бундесвер) з листопада 2016 року запускають реаліті-серіал на відеопорталі YouTube, намагаючись у такий спосіб вирішити проблеми з поповненням.

Як повідомляє Bild am Sonntag, тримісячний серіал з назвою "Рекрути" коштуватиме 1,7 мільйона євро.

Як розповів виданню керівник відділу комунікацій бренду роботодавця Bundeswehr Дірк Фельдгауз, у серіалі камери супроводжуватимуть дванадцятьох новобранців під час проходження базової підготовки у військово-морському технічному училищі.

Кожного дня в мережі з'являтиметься нова п'ятихвилинна серія. "Ми покажемо як позитивні, так свідомо і негативні моменти в житті новобранців. За три місяці базової підготовки кожен рекрут зазнає граничних випробувань", - зазначив Фельдгауз.

У такий спосіб Бундесвер хоче передусім завербувати на службу рядових. Станом на кінець вересня чисельність Бундесверу становила близько 176 тисяч осіб. У травні міністр оборони Урсула фон дер Ляєн офіційно оголосила про розширення Бундесверу найближчим часом на 7 тисяч осіб, зазначає Deutsche Welle. Крім того, впродовж наступних семи років особовий склад збільшать ще на 14,3 тисячі військових, а також 4,4 тисячі цивільних.

За даними опитування, Бундесвер є одним з найбільш бажаних роботодавців для юнаків Німеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-