Трамп грозиться засудити всіх жінок, які звинувачують його у домаганнях

Трамп грозиться засудити всіх жінок, які звинувачують його у домаганнях

Укрінформ
Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп пообіцяв подати в суд на всіх жінок, які звинуватили його в сексуальних домаганнях упродовж останніх тижнів.

Про це він заявив під час виступу в суботу перед своїми виборцями в місті Гетесберг, штат Пенсильванія, передає CNN

"Усі жінки збрехали, коли виступили із заявами, щоб нанести удар моїй кампанії", - заявив кандидат-мільярдер.

Він назвав звинувачення проти нього "тотальною фабрикацією", наголосивши, що цього ніколи не було. "Всі ці брехухи будуть відповідати в суді після того, як вибори закінчаться", - пригрозив мільярдер.

Трамп також поскаржився, що прості телефонні дзвінки до впливових медіа "отримали повномасштабне висвітлення, практично без перевірки фактів".

За останні два тижні, щонайменше десять жінок звинуватили кандидата в президенти в неадекватній поведінці та непристойних фізичних контактах. Вони заявили про це після того, як американські медіа оприлюднили відеокасету з хвастощами Трампа про те, що він може мати безперешкодні сексуальні контакти з будь-якою жінкою через свою зірковість.

Трамп, зі свого боку, заперечує ці факти та звинувачує кампанію Гілларі Клінтон у тому, що вона організувала масові свідчення жінок проти нього.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-