У німецькому місті знищили 10 тисяч пляшок паленої горілки

У німецькому місті знищили 10 тисяч пляшок паленої горілки

Укрінформ
У місті Брамше, що в німецькій федеральній землі Нижня Саксонія,  у четвер пройшла показова акція по знищенню фальсифікату.

Про це пишуть місцеві «Нові Оснабрюкські новини» - Neue Osnabruecker Zeitung

«Під наглядом представників ЗМІ з усієї Німеччини митниця знищила в четвер на підприємстві з утилізації відходів Remondis в Брамше 10 тис. пляшок метанолової горілки», - інформує видання.

Називався напій цікаво - "AntiVirus", з додаванням "Premium Quality", що звучало цілком цинічно, на думку митників.

Горілку привезли з Дуйсбурга, де її було конфісковано зі складу. Її було зроблено  в Тюрингії і відправлено в Македонію. Митники і поліція змогли розкрити злочинну мережу після перевірки однієї з фур, що перевозила товар. «Підприємцями» виявилися члени організованого кримінального угруповання з південної Італії. Їм загрожує ув'язнення терміном від 12 до 21 місяців і штраф в розмірі близько 200 тисяч євро.

За оцінкою експертів, у 0,33 гр субстанції містилося 4,4 гр метанолу. Автор наголошує, що фальсифікована горілка з таким вмістом даної речовини може призвести до сліпоти навіть при вживанні її в малих кількостях.

Особливе же його захоплення викликало те, що "навіть російський державний телеканал Russia Today надіслав з Берліна свою знімальну групу для того, щоб зняти знищення російського національного напою".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-