Трамп заявив, що визнає результати виборів лише в разі своєї перемоги

Трамп заявив, що визнає результати виборів лише в разі своєї перемоги

Укрінформ
Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив у четвер, що визнає демократичними результати президентських виборів у країні лише в разі, якщо виграє саме він.

З відповідною заявою мільярдер виступив на мітингу перед своїми виборцями в місті Делавер, штат Огайо, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я хотів би пообіцяти і обіцяю всім моїм виборцям та прихильникам, а також усім людям Сполучених Штатів, що повністю визнаю результати цих великих та історичних президентських виборів", - заявив під оплески своїх прихильників кандидат-мільярдер.

"Якщо виграю я", - додав він.

Напередодні, виступаючи на теледебатах у Лас-Вегасі, Дональд Трамп заявив, що подумає, чи визнавати демократичними результати голосувань на нинішніх президентських перегонах. Це викликало негативну реакцію з боку американців.

Зокрема, його основна суперниця, кандидат від демократів Гілларі Клінтон назвала це висловлювання "жахливим" і "лякаючим", звинувативши Трампа у підриві віри в демократію у Сполучених Штатах.

З такою риторикою мільярдер, який суттєво почав втрачати підтримку після свого сексуального скандалу, виступив на початку цього тижня.

Зокрема, у Твіттері він написав: "Звичайно, що до й під час дня виборів трапляються масштабні фальсифікації. Чому республіканські лідери заперечують, що це має місце? Так наївно!"

Цей допис розлютив навіть діючого президента США Барака Обаму.

"Я ніколи не бачив у своєму житті або в сучасній політичній історії, щоб будь-хто з кандидатів у президенти намагався дискредитувати вибори і виборчий процес ще навіть до того, як це відбудеться. Це безпрецедентно", - зауважив Обама.

Він закликав мільярдера "не скиглити" та робити свою справу, щоб отримати більше голосів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-