Трамп не вийде з перегонів попри сексуальний скандал

Трамп не вийде з перегонів попри сексуальний скандал

Укрінформ
Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що не припинить свою участь у виборчих перегонах попри останній скандал сексуального характеру.

Про це повідомляє у суботу телеканал Fox News.

"Дональд Трамп заявив у суботу, що немає жодного шансу, що він припинить виборчі перегони за Білий дім після оприлюднення "пошкодженого" аудіозапису, а також після закликів на його адресу колег-республіканців та інших зійти з дистанції та навіть дозволити його напарнику Майку Пенсу стати кандидатом у президенти від партії", - йдеться у повідомленні.

Наводиться також цитата Трампа з інтерв'ю The Wall Street Journal: "Немає взагалі шансів, що я піду. Я маю неймовірну підтримку".

Скандал навколо Трампа виник після оприлюднення в п'ятницю The Washington Post і NBC запису розмови між ним і представником "Access Hollywood" Біллі Бушем, у якому мільярдер говорив про спробу сексуальних стосунків із заміжньою жінкою.

Розмова була записана через кілька місяців після того, як третьою дружиною Трампа стала Меланія Кнаус, із якою він у шлюбі й досі, зазначає видання.

У п'ятницю, коли вийшов запис, речник компанії NBC Universal, якій належить бренд "Access Hollywood", відмовився від коментарів. Натомість на відео відреагував сам Трамп.

"Це був "стьоб із роздягальні", приватна розмова, яка відбулася багато років тому. Білл Клінтон говорив мені набагато гірші речі на полі для гольфу. Прошу вибачити, якщо когось образив", - виправдовувався Трамп.

Відеоролик спричинив реакцію у політичних кола. Зокрема, кандидат від демократів Гілларі Клінтон написала у Twitter: "Це жахливо. Ми не можемо дозволити цій людині стати президентом".

Трампа розкритикували і члени власної партії. Спікер Палати представників Пол Райан сказав, що його "нудить" від коментарів Трампа. Він порадив кандидату в президенти бути більш уважним до своїх висловлювань та виявляти більшу повагу до жінок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-