Розпочався суд над винуватцями минулорічної пожежі в нічному клубі Бухареста

Розпочався суд над винуватцями минулорічної пожежі в нічному клубі Бухареста

Укрінформ
У суді Четвертого сектора Бухареста розпочався процес над винуватцями торішньої пожежі в нічному клубі «Колектив», в результаті якого 64 людини загинули, десятки отримали опіки різного ступеня тяжкості.

Про це передає власний кореспондент Укрінформу.

«За попередніми даними слідства, пожежа сталася з вини адміністрації клубу, яка, порушивши норми пожежної безпеки, організувала концерт з феєрверком. Також було встановлено, що кількість глядачів у залі в кілька разів перевищувала норми», - наголошується в матеріалах Генеральної прокуратури Румунії.

В ході слідства було встановлено також, що внутрішнє опорядження клубу було виконане з легкозаймистих матеріалів. Згідно з документацією, місткість клубу сктановила близько 80 осіб, а на момент виникнення пожежі в приміщенні перебували понад 400 глядачів.

Нагадаємо, в жовтні 2015 року в Бухарестському нічному клубі «Колектив» під час виступу одного з відомих музичних груп спалахнула пожежа, в результаті якої 64 людини загинули, десятки отримали опіки різного ступеня тяжкості.

Адміністратори клубу (три людини) були заарештовані. У цій же справі проходять також колишній керівник мерії Четвертого сектора Бухареста Крістіан Пієдоне, кілька працівників Інспекції з надзвичайних ситуацій і керівник фірми, що організувала феєрверк у нічному клубі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-