Клінтон звинуватила Трампа в незаконній торгівлі з Кубою

Клінтон звинуватила Трампа в незаконній торгівлі з Кубою

Укрінформ
Хілларі Клінтон заявила, що її суперник у президентських перегонах Дональд Трамп порушив закони США, після того, як порушив торгове ембарго проти Куби.

Newsweek повідомляє, що компанія пана Трампа таємно вела справи на Кубі, порушивши торгове ембарго США проти цієї країни й нібито витратила не менше 68 тисяч доларів на Кубі в 1998 році.

Натомість прес-секретар Трампа Келліан Конвей сказав, що гроші не були виплачені, і що Трамп завжди був проти угод з Кубою, передає BBC. Раніше Трамп також неодноразово заявляв, що він відкинув пропозиції інвестувати на Кубі.

У розслідуванні Newsweek зазначається, що компанія Трампа направляла кошти через консалтингову фірму в США, щоб надати вигляд законності.

Хілларі Клінтон з цього приводу сказала: "У нас є закони в нашій країні, тож зусилля, яких Трамп доклав, щоб потрапити в кубинський ринок - поставивши свої ділові інтереси попереду законів Сполучених Штатів, а також вимоги, щоб підприємства діяли в рамках санкцій - показують, що він ставить свої особисті і ділові інтереси вище законів і цінностей, а також політики Сполучених Штатів Америки".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-