Латвійський суд відклав розгляд справи

Латвійський суд відклав розгляд справи "шпигунів РФ" до середини 2017-го

Укрінформ
Ризький суд відклав розгляд кримінальної справи про незаконне проникнення на латвійську військову базу в Адажи до літа наступного року.

Про це повідомляє Lsm.lv.

Як йдеться у повідомленні, Ризький районний суд відклав до 24 липня 2017 року розгляд кримінальної справи, за якою двох громадян Росії звинувачують у незаконному проникненні на військову базу в Адажи влітку 2015 року. За інформацією видання, розгляд справи відкладено через неможливість зв'язатися з одним зі свідків обвинувачення. Суд проходить за закритими дверима.

Також повідомляється, що за останньою версією громадяни Росії Олександр Куркін та Андрій Попко звинувачуються у хуліганстві, а відомий у Латвії проросійський активіст Володимир Ліндерман - у пособництві хуліганству. Ця стаття передбачає позбавлення волі на строк до п'яти років, грошовий штраф або примусові роботи.

Як повідомлялося, інцидент стався під час військових навчань Saber Strike 2015, в яких брали участь і американські військовослужбовці. Спочатку Куркін і Попко підозрювалися у шпигунстві та спробі терористичних дій, але потім обвинувачення було перекваліфіковано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-