Найбільшу у світі нелегальну фабрику з виробництва віагри викрили у Польщі

Найбільшу у світі нелегальну фабрику з виробництва віагри викрили у Польщі

Фото
Укрінформ
Поліцейські Центрального слідчого бюро Польщі ліквідували поблизу міста Бидгощ (північ РП), за їх визначенням, найбільшу у світі нелегальну фабрику з виробництва стероїдів та ліків для підвищення потенції, зокрема віагри.

Під час операції затримано 14 осіб, які у житловому будинку організували повний цикл з виробництва медпрепаратів, інформує tvn24.

Поліцейські виявили обладнання для виробництва препаратів, 430 тис. стероїдів в ампулах і пігулках і 100 тис. пігулок для підвищення потенції, за які на "чорному ринку" можна було б уторгувати 17 млн злотих (майже 4,5 млн дол.).

Фотогалерея: 11 зображень

Прокуратура висунула організаторам нелегального бізнесу звинувачення у створенні небезпеки для життя і здоров’я людей у зв’язку з виробництвом і розповсюдженням підроблених медикаментів. Спеціалісти вже підтвердили, що склад цих ліків відрізнявся від оригінальних, тому міг бути небезпечним для життя.

Власники нелегальної фабрики постачали напівфабрикати, необхідні для виробництва ліків, з Китаю. Продаж підроблених медикаментів вони здійснювали через інтернет на території Європи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-