Депардьє знову

Депардьє знову "заспівав оду" Путіну та образив французів

Укрінформ
Відомий французький актор та режисер з російським паспортом Жерар Депардьє знову скандально з‘явився у пресі, грубо образивши співвітчизників та похваливши Путіна.

Французький актор з нагоди виходу в Італії своєї книги «Невинний» дав інтерв'ю італійському виданню Corriere della Sierra.

«Я - громадянин світу. Франція ризикує стати Діснейлендом для іноземців, населеним недоумкуватими людьми, які роблять для туристів вино і смердючий сир», - брутально сказав Депардьє, відповідаючи на запитання журналіста, чи відчуває він себе французом.

На його думку, у Франції «більше немає свободи», а «людьми маніпулюють». Крім того, актор розкритикував податкову систему і кінематограф Франції. «Кіно більше не існує. Існує світ розваг. Люди, яких тероризують американці, більше не знають якою мовою говорити. Є десять зірок, і всі вони – американці», - зауважив Депардьє.

Француз з російським паспортом, який  відкрив культурний центр свого імені в Саранську, також вихвалявся місцем мешкання. «Я пишаюся тим, що живу в Саранську», - сказав він, додавши, що у Мордовії побачив ферми, де люди працюють на землі з плугом, вирощують рослинні культури без хімії, а у річках досі можна зустріти лілеї і метеликів.

Жерар Депрадьє також відкрив таємницю свого захоплення росіянами. «Я не розумію (їхню) мову, але люди, їхній спосіб буття. Вони можуть бути хитрими і лежачими. Я люблю їх безумство, насильство, парадокси. І вони люблять, як і я, переривати життєвий шлях», - сказав 67-річний актор. Він також поділився своїми враженнями від зустрічі з Путіним та розповів, що саме диктатору сподобалося в акторові, якому він дав російське громадянство. «Путіну подобається моя сторона хулігана. Моя зустріч (з ним) була передусім людською і духовною», – зауважив Депардьє.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-