Німеччина хоче більше відповідальності в Радбезі ООН

Німеччина хоче більше відповідальності в Радбезі ООН

Укрінформ
Німеччина є одним з найактивніших кризових менеджерів і гуманітарних донорів і тому готова взяти на себе ще більше відповідальності як непостійний член РБ ООН на 2019-2020 роки.

Про це міністр закордонних справ ФРН Франк-Вальтер Штайнмайєр заявив на заході, присвяченому офіційному представленню кандидатури Німеччини на полях 71-ї сесії Генеральної асамблеї ООН, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Німеччина - одна з найактивніших націй у тому, коли справа стосується вирішення конфліктів, стабілізації і постконфліктного управління. Наша країна - один з найбільших міжнародних донорів у світі. Ми хочемо взяти на себе більше відповідальності і допомагати в роботі у напрямі миру і справедливості в ці турбулентні часи», - заявив Штайнмайєр. І нагадав, що його країна цього року головує в ОБСЄ, а наступного - головуватиме в «Групі 20».

Штайнмайєр зазначив, що ООН встановлює для всіх правила і дає інструменти для вирішення викликів спільними зусиллями. І саме сьогодні, за часів криз, міжнародне співробітництво є важливим як ніколи. Він закликав до новаторства в міжнародній політиці, використання нових методів і технологій. «Інновації - ось, що нам потрібно», - заявив політик.

Але завдання виходить за рамки одного лише кризового менеджменту, потрібно боротися з нерівністю, бідністю і порушенням прав людини в цілому, тому ФРН готова виконувати завдання Порядку денного-2030.

Ключові елементи кампанії ФРН з отримання членства в РБ ООН містяться в гаслі «Мир. Справедливість. Інновації. Партнерство».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-