У Танзанії знайшли уламок літака рейсу МН370

У Танзанії знайшли уламок літака рейсу МН370

Укрінформ
Влада підтвердила, що знайдений біля берегів Танзанії і досліджений в Австралії великий уламок належить зниклому літаку Малайзійських авіаліній рейсу МН370.

Про це повідомляє Сіньхуа.

"Було підтверджено, що уламок є внутрішньою частиною правого зовнішнього закрилка літака Boeing 777 компанії Малайзійські авіалінії, зареєстрованого як 9M-MRO", - йдеться у заяві Австралійського бюро транспортної безпеки.

Штамп дати, пов'язаний з одним із номерів деталей, вказує на дату виробництва - 23.01.2002, що співвідноситься з датою поставки літака 9M-MRO - 31.05.2002.

Раніше повідомлялося, у березні 2014 року літак компанії Malaysia Airlines зник під час рейсу з Куала-Лумпура в Пекін, на борту перебували 239 осіб.

У липні минулого року на острові Реюньон був знайдений уламок крила, який, як встановила прокуратура Франції, належить зниклому літаку.

Австралійська влада заявляла у грудні, що літак, імовірно, знаходиться у південній частині пошукової зони в Індійському океані, де зараз ведеться операція. За словами віце-прем'єра Австралії, вона може завершитися до червня 2016 року.

Операція проводиться на території розміром 120 тисяч квадратних кілометрів в 2000 кілометрів від австралійського міста Перт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-