Прем'єр Філіп: Румунія залишається найбільш послідовним партнером Молдови

Прем'єр Філіп: Румунія залишається найбільш послідовним партнером Молдови

Укрінформ
Прем'єр-міністр Молдови Павло Філіп подякував уряд Румунії за надану фінансову підтримку для модернізації дошкільних установ, зазначивши, що Румунія залишається найбільш надійним і послідовним партнером Молдови.

Про це він заявив під час зустрічі з Надзвичайним і Повноважним послом Румунії в Кишиневі Даніелем Іоніце, передає власний кореспондент Укрінформу.

«Досить часто наші громадяни розглядають відносини між Молдовою та Румунією дуже абстрактно. Однак сьогодні ми стаємо свідками реалізації конкретних і важливих для суспільства проектів. Надана Молдові фінансова допомога при реконструкції і модернізації дошкільних установ – свідчення того, що Румунія була і залишається найбільш надійним і послідовним партнером нашої країни», - зауважив Філіп.

Румунський дипломат, у свою чергу, заявив, що практична реалізація цих проектів переконала уряд Румунії в необхідності продовжити взаємовигідну співпрацю в інших напрямках.

Нагадаємо: у цьому році Румунія надала Молдові безоплатну фінансову допомогу в розмірі трьох мільйонів євро на реконструкцію та модернізацію 85 дошкільних закладів. Сам же проект був ініційований ще в 2014 році. За весь цей період Молдова отримала від Румунії 23 мільйони євро, завдяки яким було реконструйовано понад 800 дошкільних установ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-