Поліція затримала кількох людей через підозрілу машину біля Нотр-Дам де Парі

Поліція затримала кількох людей через підозрілу машину біля Нотр-Дам де Парі

Укрінформ
Поліція затримала кілька людей у зв'язку з виявленням неподалік Собору Паризької Богоматері підозрілої автівки з п’ятьма газовими балонами у багажнику.

Про це пише Le Figaro з посиланням на спецслужби.

"Підозрілий седан (Peugeot 607) без номерних знаків з п’ятьма газовими балонами у багажнику був виявлений у ніч з суботи на неділю на набережній де Монтебелло поряд із Собором Паризької Богоматері", - йдеться у статті.

За даними видання, ані в машині, ані біля неї людей не було. Під час попереднього огляду автомобіля не виявлено детонаторів або вибухових речовин.

Наразі авто проходить судову експертизу. Поліція та спецслужби затримали кількох осіб, у тому числі попередніх власників транспортного засобу. Підозрювані перебуватимуть під вартою 48 годин до з’ясування усіх деталей. Попереднє слідство здійснюють працівники відділу боротьби з тероризмом та Генеральна дирекція внутрішньої безпеки.

Нагадаємо, що у Франції діє надзвичайний стан у зв’язку з можливими терактами. Останній з них, жертвами якого стали 86 людей, стався 14 липня у Ніцці. Терорист на вантажівці протаранив натовп людей, що зібрався на Англійській набережній міста подивитися салют на честь дня незалежності Франції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-