Правління Путіна нагадує про тиранію минулого – Безан

Правління Путіна нагадує про тиранію минулого – Безан

Укрінформ
Дії ІДІЛ та Путіна нагадують усьому світові про те, що тиранія досі не подолана.

Про це заявив тіньовий міністр оборони Канади Джеймс Безан, передає кореспондент Укрінформу.

«Уся світова спільнота дізналася про варварські та огидні дії ІДІЛ, члени якої бездушно нападають на невинні релігійні та етнічні спільноти. Окрім цього, тривала агресія режиму Володимира Путіна та його незаконні дії у Східній Європі служать нагадуванням, що світ не звільнений від тиранічних правителів», - сказав Безан.

Він наголосив, що з невиправданим насиллям та утисками досі стикаються багато безневинних жертв. «Канада повинна залишатися лідером та працювати із нашими міжнародними партнерами, аби упевнитися, що репресивні режими більше ніколи не зможуть завдати масових страждань безневинним жертвам. Ми мусимо виступати на захист тих, хто не може відстояти свої цінності, переконання та вірування», - наголосив тіньовий міністр.

На його переконання, канадці мусять боротися за свої принципи, аби не допустити повторного приходу до владу тираній, подібних на СРСР та нацистську Німеччину. «Як канадці, ми мусимо продовжувати захищати та дотримуватися канадських цінностей свободи, демократії, прав людини та верховенства закону, аби завадити таким історичним демонам будь-коли повернутися», - підкреслив Безан.

Нагадаємо: 23 серпня Канада відзначає національний день пам’яті жертв комунізму та нацизму у Європі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-