Російському солдату дали довічне за вбивство сім'ї в Гюмрі

Російському солдату дали довічне за вбивство сім'ї в Гюмрі

Укрінформ
У Вірменії на території російської військової бази в Гюмрі винесено вирок колишньому солдату строкової служби Валерію Пермякову, обвинуваченому у вбивстві сім'ї Аветисян у січні 2015 року.

Про це пише Коммерсантъ.

Вирок винесений сьогодні судом загальної юрисдикції Ширакської області в Гюмрі.

Згідно з матеріалами справи, вбивство членів сім'ї Аветисян, скоєне в Гюмрі 12 січня 2015 року Валерієм Пермяковим, супроводжувалося розбійним нападом, незаконним вторгненням у житло з використанням зброї, крадіжкою майна. Пізніше обвинуваченим була зроблена спроба незаконного перетинання державного кордону Вірменії — в останній момент він був затриманий російськими прикордонниками.

«Судові слухання проходили у спеціально обладнаному для цього приміщенні на російській військовій базі, де служив Пермяков, і зайняли близько восьми місяців. В ході попереднього слідства і в суді Пермяков визнав свою провину. Суд засудив його до довічного ув'язнення», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 12 січня 2015 року солдатів увійшов у двір будинку №188 по вулиці Мяснікяна з метою роздобути цивільний одяг. Пермяков штик-ножем пошкодив дверне скло і зсередини відкрив двері. Опинившись у будинку, він зробив 28 пострілів, убивши мешканців — членів сім'ї Аветисян — Сергія, Армена, 51-річну Асмік, Аїду, Араксію і дворічну Асмік. Після чого наніс кілька ударів штик-ножем піврічному Сергію, який був на руках у вже загиблої матері (дитина померла через сім днів у лікарні).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-