Клінтон обігнала Трампа у витратах на виборчі перегони

Клінтон обігнала Трампа у витратах на виборчі перегони

Укрінформ
Минулого місяця Дональд Трамп подвоїв витрати на свою виборчу кампанію, але все одно витратив значно менше, ніж його конкурентка з Демократичної партії Гілларі Клінтон.

Про це повідомляє ВВС.

"На кампанію пана Трампа в липні пішло 18,5 млн доларів, а на кампанію пані Клінтон - 38 млн, свідчать оприлюднені цифри.

Того місяця пан Трамп потратив понад 420 тис. доларів на роздачу кепок з його символікою, а масштабну телевізійну рекламу вирішив запустити лише у серпні.

Його витрати на виборчу кампанію досі залишаються відносно низькими, якщо порівнювати їх з попередніми президентськими кампаніями, наприклад, Барака Обами і Мітта Ромні в 2012 році", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Президентські плани Клінтон можуть зламати санкції проти Пінчука

У червні Трамп витратив лише 7,8 млн доларів, сказано в доповіді Федеральної виборчої комісії. Однак у серпні ця цифра значно збільшиться, оскільки лише за минулий тиждень штаб кандидата заплатив за телерекламу 5 млн доларів.

Зазначається, що телеролики на підтримку Гілларі Клінтон почали крутитися ще два місяці тому і вже обійшлися штабові демократки в 60 млн доларів.

У команді Клінтон працює близько 700 людей - у десять разів більше, ніж на зарплаті в Трампа.

Тим часом у розслідуванні New York Times сказано, що компанії бізнесмена-республіканця мають щонайменше 650 млн доларів боргу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-