В Європі взяли чотирьох організаторів

В Європі взяли чотирьох організаторів "доставки" нелегалів

Укрінформ
В Італії, Угорщині та Словенії в ході операції з упіймання підозрюваних у пособництві нелегальної міграції затримали чотирьох осіб.

Про це повідомляє Reuters із посиланням на італійську поліцію.

«Поліція в Італії, Угорщині та Словенії в суботу заарештувала чотирьох осіб у ході скоординованої операції, орієнтованої на групи підозрюваних у контрабанді нелегальних мігрантів в Італію з Балкан», - йдеться у повідомленні.

Двох з підозрюваних було заарештовано у північній Італії, одного в Будапешті та ще одного у словенському місті Марибор. Все четверо звинувачуються у злочинній змові та пособництві нелегальної міграції.

Як зазначає італійська поліція, підозрювані є частиною транснаціональної злочинної організації пакистанського походження, яка базується в Мілані. Організація транспортує пакистанських, бенгальських і афганських мігрантів з Угорщини в Італію та країни Північної Європи, ховаючи їх у фургонах і використовуючи підробні документи.

Останніми місяцями кількість мігрантів в Європу різко зменшилася в результаті набагато суворішого прикордонного контролю, спорудження стін на деяких ділянках кордону та домовленості між Європейським Союзом і Туреччиною, що передбачає повернення нелегальних мігрантів, які прибувають до Греції, назад у Туреччину.

Фото: Frontex

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-