Дружина Трампа не пам'ятає точно як потрапила до США

Дружина Трампа не пам'ятає точно як потрапила до США

Укрінформ
Дружина кандидата в президенти США Дональда Трампа відкинула припущення про те, що вона порушила візові правила країни, коли працювала моделлю в середині 1990-х.

Меланія Трамп назвала повідомлення в пресі дезінформацією. За її словами, вона завжди дотримувалася імміграційних законів США, повідомляє BBC.

Нью-йоркський таблоїд опублікував відверті знімки дружини Трампа, зроблені в 1995 році. Меланія Трамп наполягає на тому, що вона почала працювати як моделі у США в 1996 році. Однак, як з'ясували американські журналісти, відверті фотографії для французького журналу були зроблені у Нью-Йорку.

Сама Трамп не пояснила, за якою візою вона приїхала до США в 1995 році для участі в фотосесії, опублікованій у французькому журналі.

Власник модельної агенції, в якому працювала Меланія Трамп, повідомив, що вона в 1996 році отримала робочу візу H1B.

Раніше дружина Дональда Трампа в інтерв'ю ЗМІ казала, що в перші роки роботи в США їй доводилося приїжджати до Словенії через кожні кілька місяців, щоб продовжити візу. Однак, як зазначають американські ЗМІ, маючи візу H1B, не потрібно повертатися на батьківщину, щоб продовжити її.

Ці розбіжності порушили ряд питань щодо імміграційного статусу Меланії Трамп в 1990-х роках та її права на роботу в США.

Дональд Трамп, який виступає за посилення візових правил, не прокоментував повідомлення ЗМІ про імміграційний статус його дружини в перші роки її перебування в країні.

Меланія Кнавс народилася 1970 року в Словенії, тоді - одній з республік Югославії. Розпочала свою модельну кар'єру у віці 16 років, виступала на показах у Мілані та Парижі. У 1999 році познайомилася з Дональдом Трампом. Перебувають у шлюбі з 2005 року. У пари є 10-річний хлопчик Беррон Вільям Трамп.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-