Подробиці розстрілу в Далласі: нападник планував більшу атаку

Подробиці розстрілу в Далласі: нападник планував більшу атаку

Укрінформ
Злочинець, який розстріляв п'ятьох поліцейських увечері четверга в американському місті Даллас, міг планувати більш масштабний напад, систематично тренуючись у підривній справі. 

Про це заявив в інтерв'ю телеканалу CNN начальник поліції міста Девід Браун. 

"Стрілець, який убив п'ятьох поліцейських у Далласі, планував більш масштабну атаку", - наголосив Браун.

За його словами, поліція виявила в будинку стрільця матеріали для виготовлення бомб та журнал для записів. Це підтвердило, що він практикував підриви та, очевидно, був готовий вразити більш велику ціль. Водночас начальник поліції зауважив, що в щоденнику Джонсона деякі записи важко розшифрувати.

"Ми переконані, що цей підозрюваний мав інші плани і думав, що його вчинки були праведними, він вірив, що поціливши представників правоохоронних органів, змусить нас заплатити за те, що, з його точки зору, було покаранням правоохоронцями чорношкірих людей", - зауважив начальник поліції.

Крім того, Браун розкрив деякі нові епізоди інциденту. Зокрема, стрілець перед своєю смертю написав кров'ю на стіні дві літери "RB".

"На місці, де він був убитий, він зробив деякі написи кров'ю на стінах, що наводить на думку, що він був поранений на сходах, на другому поверсі будівлі El Centro, де ми підірвали пристрій, щоб покласти край протистоянню", - поінформував правоохоронець.

Зараз слідчі намагаються з'ясувати, що ці літери можуть означати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-