Європол вистежив

Європол вистежив "імперію" підробних карток

Укрінформ
Загалом 105 підозрюваних були заарештовані в результаті комплексного розслідування у Європі та Азії щодо організованої групи, яка займалася виробництвом та використанням підробних кредитних карток.

Про це повідомляє Європейське поліцейське управління (Європол) на своєму сайті.

"У ході операції щодо організованої злочинної групи, яка займалася виготовленням та використанням підробних кредитних карток для придбання коштовних товарів, було проведено 29 арештів у Малайзії та 76 по всій Європі", - йдеться у повідомленні.

Як повідомили у Європолі, під час обшуків було вилучено 3 тисячі підробних карток, підробні паспорти, камери, коштовності та значну суму готівки, а також знищено 2 нелегальні установки для виготовлення високоякісних карток. Розслідування тривало з кінця 2015 року у Малайзії та 14 країнах Європи. За даними відомства, в основному за рахунок підробних карток куплялися товари у крамницях електронних виробів та магазинах дюті-фрі в аеропортах. Так, у європейських аеропортах шахраї  купували коштовності та дорогі годинники. Загальну суму збитків оцінюють у 5 млн євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-